Svara på Lojo stads enkät om jämställdhet och likabehandling! 

Målet med invånarenkäten är att utreda kommuninvånarnas upplevelser om användning av Lojo stads tjänster och tankar om hur staden kan främja jämställdhet och likabehandling i sin verksamhet. 

Lojo stad har bildat en arbetsgrupp för att bereda planen för jämställdhet och likabehandling. Syftet är att upprätta planen senast i slutet av den pågående fullmäktigeperioden. Till grund för planeringsarbetet och för att kartlägga nuläget har arbetsgruppen beslutat att genomföra invånarenkäten. 

Enkäten genomförs via en blankett på lättläst språk på finska, svenska och engelska. Enkäten kan besvaras antingen elektroniskt eller via pappersblankett. Pappersblanketter finns i biblioteken i Lojo eller på kundservicecentret i stadshuset Monkola. Samma verksamhetsställen fungerar även som inlämningsplatser för pappersblanketter.  

Du kan svara på enkäten 21.10–10.11.2024. Här kommer du till den elektroniska enkäten. Enkäten besvaras anonymt, och svaren behandlas konfidentiellt. Vi önskar svar från alla befolkningsgrupper. 

Utifrån enkäten gör vi en sammanfattning som kommer att utnyttjas då planen utarbetas vidare med planeringsarbetsgruppen och stadens olika aktörer. Senare arrangeras dessutom en omfattande planeringsverkstad för företrädare för intressegrupper. 

Relaterade nyheter:

Share This