Företagare – svara på en enkät om AN-reformen och påverka!

Målet med enkäten är att intensifiera samarbetet mellan kommuner och företag och förstärka företags roll i planeringen av reformen.

AN-byråerna stängs i slutet av året, varefter tjänsterna övergår till sysselsättningsområden som bildas av kommunerna. I Västra Nyland kommer sysselsättningsområdena att utgöras av Lojo-Högfors, Kyrkslätt-Vichtis-Sjundeå och Raseborg-Hangö-Ingå.

De uppdrag som tidigare hörde till AN-byrån kommer att anslutas som en del av kommunernas andra näringslivs- och utbildningstjänster. Målet med reformen är att tjänsterna kommer närmare arbetssökande- och företagskunderna, möten mellan arbete och anställda effektiviseras, sysselsättningstjänsterna blir en del av kommunernas ekosystem och AN-tjänsterna bindas starkt ihop med utvecklandet av kommunernas livskraft.

Västra Nylands kommuner utreder företags upplevelser, förväntningar och önskemål om övergången av arbetskraftstjänsterna till kommunerna

Enkätresultaten utnyttjas i planeringen av de framtida tjänsterna.

Företagare – svara på enkäten senast 30.9. Berätta på samma gång om ditt företags behov och önskemål om framtida kommunala arbets- och näringslivstjänster.

Områdets livskraft bygger på företags framgång. Dina upplevelser, önskemål och åsikter är viktiga för oss och påverkar hurdana tjänster vårt nya sysselsättningsområde kommer att erbjuda åt ditt företag. Vi tackar för att du tog tid att svara på enkäten!

Bland de som svarade lottar vi ut tre S-gruppens presentkort på 100 euro. Om du vill delta i utlottningen, vänligen lämna dina kontaktuppgifter i slutet av enkäten. De samlade uppgifterna används endast för att välja vinnaren i utlottningen och att meddela om detta.

Mer information om reformen:

TE24 och KOTO24 – Lojo

Arbets- och näringsministeriets webbsida om TE24-reformen

Kommunförbundets webbsida om TE24-reformen

Relaterade nyheter:

Share This