ilmoittautuminen muskareihin on auki. Voit ilmoittautua muskariryhmään tämän linkin kautta. Tervetuloa mukaan!
Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin innoittamana. Elämysten avulla, leikin keinoin harjaannutetaan lapsen musiikillista muistia ja musiikin kuunteluvalmiuksia sekä tuetaan kasvua.
Muskarilla, eli varhaisiän musiikkikasvatuksella, pyritään musiikin kokonaisvaltaiseen kokemiseen, elämyksellisyyteen ja leikinomaisuuteen.
Varhaisiän musiikkikasvatuksella pyritään musiikin kokonaisvaltaiseen kokemiseen, elämyksellisyyteen ja leikinomaisuuteen. Se etenee lapsen omista lähtökohdista tavoitteellisesti tasolta toiselle. osa muskaritoiminnasta on järjestetty niin, että muskariopettaja tulee päiväkotiin pitämään tunnin lapsille päiväkotipäivän aikana. Lue lisää päiväkotimuskareista.
Musiikin elementeistä rytmi, muoto, harmonia, melodia, dynamiikka ja sointiväri muodostavat opetuksen keskeisen sisällön. Työtapoja ovat laulaminen, loruileminen, musiikkiliikunta, soittaminen ja musiikin kuunteleminen. Elämysten avulla, leikin keinoin harjaannutetaan lapsen musiikillista muistia ja musiikin kuunteluvalmiuksia sekä tuetaan hänen kognitiivista, emotionaalista, motorista ja sosiaalista kehitystään.
Lukuvuosi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Lukuvuoden aikana järjestettävät erilaiset juhlat, tapahtumat ja konsertit ovat tärkeä osa musiikkileikkikouluopetusta.
Etsi itsellesi sopiva ryhmä lukujärjestyksistä
Hinnasto
Ilmoittaudu muskariin
Lue, miten musiikki vaikuttaa lapsen kehitykseen
Suosittelemme sopraano-ukulelea, joka on hintaluokasta 80 -> €. Halvimmat soittimet eivät pidä virettä, eivätkä siten sovellu muskariin. Hyviä merkkejä ovat mm. Kala, Tanglewood ja Makala. Soitinta ei kannata hommata etukäteen, vaan vasta syyskauden alussa, kun varmistuu toteutuuko ryhmä.
Jenny Backman-Pråhl jenny.backman-prahl@edu.lohja.fiPirita Mikkonen pirita.mikkonen@edu.lohja.fi