Satokauden herkkuja – kasvisruokakurssi Sammatin Sampaalassa 29.10.2024

Tervetuloa kasvisruokakurssille Sammatin Sampaalaan tiistaina 29.10.2024 klo 17.00–n. 20.30 (Lohilammentie 2, 09220 Sammatti).

Tule hakemaan ideoita kasvimaan sadon jatkojalostukseen. Illan aikana pääraaka-aineina erilaiset juurekset, peruna ja muun muassa kurpitsa.
Teemme illan aikana herkullisia kasvisruokia, mutta myös säilöntä on ohjelmassa. Illan aikana keskustellaan myös uusista ravitsemussuosituksista kasvisten osalta.
Ilta alkaa lyhyellä alustuksella teemaan ja tämän jälkeen valmistetaan yksin tai pareittain erilaisia ruokia. Tärkeimpänä osana kurssiruokien maistelu 😊

Perimme osallistujilta 15 euron raaka-ainemaksun, jonka voi maksaa paikan päällä käteisenä tai MobilePayllä.
Kurssilaiset saavat mukaansa reseptivihkosen illan teeman mukaan.

Kurssi toteutuu, kun kurssille on ilmoittautunut vähintään seitsemän henkeä 24.10. mennessä. Enimmäisosallistujamäärä on 16 henkeä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 24.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen museo@lohja.fi tai puhelimitse 044 369 4204.
Ilmoitathan etukäteen mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilta toteutetaan Lohjan Museon ja Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa yhteistyössä, ja kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.
Mukana Jani Johansson Lohjan Museolta ja ruoka-asiantuntija Suvi Malin Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisista.

 

Aiheeseen liittyvää: