Meddelande om enkät om områdesutveckling vid Harju idrottscenter

Området för Harju idrottscenter som är beläget i den östra delen av stadsdelen Ahtsalmi håller på att utvecklas. För tillfället är området i aktivt motions- och idrottsbruk, men man vill fortfarande göra serviceutbudet i området bättre och mångsidigare.

På samma gång granskas vilka andra funktioner som kan placeras i detta centrala område i Lojo.

Planeringen av området pågår för tillfället, och för närvarande har två utkast till områdesplan upprättats för idrottscentrets miljö. I det första planutkastet placeras olika rekreationsställen och funktioner på ett mångsidigt sätt i området. I den andra planen föreslås effektivt boende i området, dock genom att bevara idrottsfunktionerna samtidigt som rekreationsområdena utvecklas i vissa mån. I de båda alternativen tydliggörs motionsarrangemangen i området samtidigt som omständigheterna för de nuvarande motions- och idrottstjänsterna utvecklas. Planutkasten presenteras närmare i enkäten.

Till näst önskar vi att vi skulle höra era åsikter om de upprättade planutkasten. Utifrån er feedback kan vi utveckla planen så att området på bästa sätt betjänar så många personers önskemål och behov som möjligt.

Ni kan svara på den elektroniska enkäten på mpt.link/urheiluharju eller via den bifogade QR-koden. Enkäten kan besvaras fram till mån 4.11.2024. Det tar högst 10 minuter att svara på enkäten. Ni kan svara på dator eller smartphone.

Tack för era svar!

Relaterade nyheter:

Share This