Lojo 700-jubileumspublikation till salu

Vi samlade de finaste stunderna under Lojo 700-jubileumsåret 2023 mellan två pärmar. Nu är det möjligt att köpa Lojo 700-jubileumspublikationen på turistservicecentret på Larsgatan 50 eller på kundservicecentret i stadshuset på Karstuvägen 4. Priset för verket är 15 euro.

Publikationen presenterar jubileumsårets alla höjdpunkter, består av nästan 50 sidor och har hårda pärmar. Verket innehåller rikligt med foton på jubileumsårets evenemang och flera betydelsefulla stunder. Även flera artiklar om Lojos historia, kultur och jubileumsårets evenemang finns med i publikationen.

Lojo 700-jubileumspublikationen är ett vackert minne från jubileumsåret och en värdefull informationskälla till stadens historia och kultur för kommande generationer. Upplagan är begränsad, så vi rekommenderar att du så snart som möjligt ska köpa ditt exemplar.

Jubileumspublikationen blir snart tillgänglig även på svenska. Om du skulle vilja skaffa den svenskspråkiga versionen, ber vi dig att kontakta viestinta@lohja.fi.

Relaterade nyheter:

Share This