Perintä vuoden 2024 laskujen osalta on aloitettu

Lohjan kaupungin perintä vuoden 2024 laskujen osalta on nyt aloitettu. Kaikista alkuvuoden laskuista on laitettu perintäkirjeet eteenpäin, ja kaikki perintälaskut tulevat asiakkaille postitse tällä viikolla, tai viimeistään ensi viikolla.

Revireltä lähetettävät ensimmäiset maksumuistutukset sisältävät maksumuistutuskulun, mutta ei korkoja. Muistutuskirjeellä mahdollisesti olevan koron voi jättää maksaessa huomioimatta.

1.1.2024 Lohjan kaupungin perintätoimistona toimii Revire Perintä Oy. Reviren asiakaspalvelunumero on 020 6399 420 ja puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00.

Jos olet maksanut Reviren lähettämällä maksumuistutuksella korkoa voit ilmoittaa tilinumerosi Revirelle palautusta varten.

Tilinumeron voi ilmoittaa Revirelle joko oma.revire.fi palveluun (kirjaudutaan verkkopankki tunnuksin) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@revire.fi (viestiin mukaan asianumero tai oma nimi, osoite sekä syntymäaika asian yksilöimistä varten).

Myyntireskontra-asioita hoitaa 1.1.2024 alkaen Lohjan kaupunki. Mahdolliset yhteydenotot sähköpostiosoitteeseen: myyntireskontra@lohja.fi tai puhelimitse 040 686 7499 (puhelinpalvelu auki arkisin klo 9-11).

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This