Harrastamisen Lohjan mallin maksuttomat harrastusryhmät lukuvuodelle 2024–2025

Harrastamisen Lohjan malli -hanke tarjoaa Lohjan peruskoululaisille maksuttomia harrastusryhmiä koulupäivän jälkeen 9.9.2024 alkaen. 

Harrastamisen Lohjan mallin harrastuksiin voit tutustua ja ilmoittautua Lohjan harrastuskalenterissa.

Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu perjantaina 16.8.2024.

Harrastuksia järjestetään syyskuusta huhti-toukokuuhun asti. Mukana tarjonnassa on myös lyhyempiä kursseja. Harrastusryhmät ovat tauolla koulujen loma-aikoina tai arkipyhinä. Koulukuljetuksia järjestetään Lohjan mallin harrastuksista kodin lähelle Pusulan koulun, Nummen alakoulun, Sammatin koulun, Karjalohjan koulun ja Ristin koulun kuljetusoppilaille, jotka ilmoittautumisen yhteydessä näin toivovat. 

Lohjan kaupunki tekee yhteistyötä yleishyödyllisen Me-säätiön kanssa lukuvuoden 2024–2025 aikana. Me-säätiö tekee tilastoja ja raportteja siitä, miten lasten ja nuorten ohjattu vapaa-ajan harrastustoiminta vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa. 

Ryhmiin osallistuvien lasten huoltajat saavat kolme lyhyttä kyselyä, joihin toivomme kaikkien vastaavan. Selvityksestä on paljon hyötyä. Sen avulla tiedämme, miten voimme jatkossakin tarjota mukavia ja hyvinvointia lisääviä harrastuksia Lohjan lapsille. Kyselyihin vastaamalla voi voittaa myös palkinnon koko perheelle!

Lisätietoa huoltajille ja osallistujille.

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This