Muijala

Haluatko varata paikkasi Muijalan kaupunginosan upealla uudella asuinalueella? Nyt se on mahdollista!

Tonttien haku avautuu 14.6.2024, ja hakemukset otetaan vastaan klo 9.00 alkaen. Tonteilla käytetään normaalia hakuprosessia.

Alueen kunnallistekniikka on lähes valmis, ja tontteja on haettavissa 14.6.2024 alkaen. Alueella on tarjolla yhteensä 40 pientalotonttia, joiden hinta vaihtelee 42-43 €/m² välillä, ja niiden koot ovat 600-1200 m².

Maaperä alueella on varsin vaihteleva, jopa yksittäisen tontin sisällä. On suositeltavaa tutustua huolellisesti asemakaavoituksen rakennettavuusselvitykseen.

Klikkaa ja tutustu – ja tee varaus!

Alueen tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Hakemuksen jättäminen on helppoa:

1. Valitse haluamasi tontti kartalta. Tontin tärkeät tiedot avautuvat näkyviin, kun klikkaat kartassa näkyvää vihreää nelikulmiota.

2. Täytä hakemus valitsemalla kentän alareunasta löytyvä painike nimeltä ”Lisää tämä tontti hakemukseen”.

3. Kun lähetät täytetyn hakemuksen, tontti varataan sinulle välittömästi. Karttakuvassa tontin rajat muuttuvat katkoviivaksi heti varauksen jälkeen.

4. Kaupunki käsittelee hakemuksesi välittömästi ja tekee päätöksen sen perusteella.

Tämä alue on ensisijaisesti suunniteltu asuinalueeksi, erityisesti pientaloasumista ajatellen, mikä vahvistaa Lohjan pohjoista kaupunkirakennetta. Suunnittelussa on keskitytty tarkasti alueen toiminnallisuuteen, kuten liikkumiseen, palveluihin, virkistykseen ja työpaikkoihin. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös luonnon- ja kulttuuriympäristön esteettisyyteen ja laatuun sekä alueen turvallisuuteen.

Terveellisyys on ollut erityisenä tarkastelun kohteena, mukaan lukien kaavan ja sen mukaisen rakentamisen ja asumisen mahdolliset ympäristöhäiriöt ja vaikutukset ympäristön puhtauteen, kuten pohjaveden ja maaperän pilaantuminen sekä ilmanlaadun vaikutukset. Lisäksi on kiinnitetty huomiota virkistysalueiden määrään, niiden saavutettavuuteen ja alueelliseen jatkuvuuteen.

Alueen kaavoitus on suunniteltu huolellisesti, jotta asukkaat voisivat nauttia toimivasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Jokainen tontti rajoittuu puisto- tai lähivirkistysalueeseen, mikä takaa asukkaille vehreää ja viihtyisää ympäristöä.

 

 

Aiheeseen liittyvää: