Gunnarla

Tervetuloa Gunnarlan alueelle!

St. Laurencen golfkentän vieressä sijaitseva Gunnarlan pientaloalue on syntynyt entisen Gunnarlan tilan maille. Erinomainen sijainti tekee siitä suositun valinnan. Alue rajautuu Lohjanharjun ulkoilumaastoihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun. Talvella poluista muodostuu hiihtolatuja, joilla on tilaa kaikille ulkoilijoille.

Lähellä sijaitsee myös Tynninharjun kaupallinen keskus, josta löytyvät päivittäistavaroiden lisäksi lähes kaikki tarvittava. Koulu ja päiväkoti ovat reilun kilometrin etäisyydellä.

Gunnarla tarjoaa rakentajille kohtalaisen tasaisen maaston. Asemakaavan mukainen rakennusoikeus on kiinteä 200 k-m², ja lisäksi saa rakentaa 40 k-m² autotallin ja 20 k-m² talousrakennuksen. Rakennusten korkeus saa olla paikasta riippuen yksi tai kaksi kerrosta. Tonttien neliöhinta on 56 €, ja tonttien koot vaihtelevat 700-1000 m².

Klikkaa ja tutustu – ja tee varaus

Alueen tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta.

Lisätietoja

tonttipalvelut@lohja.fi

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)

Maaperätutkimus:  
Pohjatutkimuspisteet     
Leikkaus A – B   
Leikkaus C-D      
Leikkaus E-F
Perustamisolosuhdelausunto

 

 

Aiheeseen liittyvää: