Routio

Tervetuloa Routiolle!

Roution kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä Lohjan keskustasta. Alueen kauniisti polveileva maasto ja upeat näkymät Lohjanjärvelle tarjoavat päivittäisen elämyksen asukkaille. Maisemaa koristavat viehättävästi rinteisiin rakennetut talot, jotka täydentävät alueen harmonista kokonaisuutta.

Routiosta on erinomaiset yhteydet valtatie 1 moottoriliikennetietä pitkin niin Helsingin kuin Turunkin suuntaan, ja Karnaisten liittymä mahdollistaa vaivattoman liikkumisen. Routiossa tarjolla olevia palveluita ovat muun muassa peruskoulun ala-aste ja päiväkoti. Lisäksi alueella on elintarvikekauppa ja ravintola palvelemassa asukkaiden tarpeita. Alueella on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet Lohjan keskustaan.

Routio tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet niin aktiiviseen liikuntaan kuin rentoutumiseenkin. Samalla kaupungin keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa, ja esimerkiksi matka Turkuun kestää noin tunnin ja Kehä III:lle 30 minuuttia.

Tonttien myyntihinnat ovat 40€/m², ja vuokraaminen on myös mahdollista. Vuosivuokra on 5% myyntihinnasta, ja tonttikoot vaihtelevat noin 1000 m² suuruisiksi.

Roution alueen vapaat tontit

Roution tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti.

Roution alueella on tarjolla useita vapaita tontteja, jotka tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia uuden kodin rakentamiseen. Vapaat tontit ovat:

  1. Kortteli 740, Tontti 1
  2. Kortteli 729
  3. Kortteli 724
  4. Kortteli 725
  5. Kortteli 712
  6. Kortteli 685
  7. Kortteli 684

Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta.

Lisätietoja

tonttipalvelut@lohja.fi

Tonttipalveluinsinööri Erika Tatti, puh. 044 369 4460 (asuntotontit)

 

Aiheeseen liittyvää: